Reseliva Booking Engine & Channel Manager

Despre noi

Perfectiune din 2011…

Construit în anul 2011, hotelul surprinde prin măreţie şi prin arhitectura sa in forma unei cetati medievale. Ridicat in Valea Mare – Stefanesti, Str. Coasta Campului, Nr. 38, Complexul Hotelier LaCetate este mereu la dispoziţia ta, fie că vrei să-ţi începi ziua la o cafea, sau poate să organizezi un eveniment special din viata ta, fie ca esti in cautarea unei camere de hotel simpla dar foarte primitoare sau doresti sa încerci ceva din bucătăria hotelului, aici găseşti totul!
In anul 2015 am deschis noul Boutique Hotel, in aceeasi linie care ne-a consacrat deja. Va asteapta 10 camere duble de 3*, cu terase largi si ample(etaj), dotate cu seminee si baldachine, pentru a va oferi cateva zile de odihna si relaxare.

Salon Imperial

Luxul in stare pura

Finalizat in 2015, Salonul Imperial se distinge prin inaltimea maiestuoasa, mesele luminate individual si piscina interioara luminata festiv. Dotat complet cu instalatie de climatizare (aer conditionat si ventilatie) confera un standard de confort din clasa LUX.

Salon Regal

It’s all special, it’s all magic

Salonul Regal este sala pentru evenimente mari (evenimente private sau corporate), ce va sta la dispozitie impreuna cu o echipa profesionista de oameni care se pun in slujba dumneavoastra pentru a organiza totul in cele mai mici detalii. Dotata complet, cu aer conditionat si ventilatie, ofera conditii de lux pentru evenumentul Dvs.

Salon Old Paintings Pub

o experienta unica

Un restaurant-pub cu o capacitate de 80 de locuri unde puteti alege dintr-o gama diversificata de bauturi fine si de calitate, dar unde puteti sa serviti si o mancare mereu proaspata si atent pregatita pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti clienti!
In vederea organizarii unor evenimente de maxim 80 de persoane pub-ul se transforma intr-o cocheta sala-eveniment, ce va sta la dispozitie pentru a petrece clipe de neuitat impreuna cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri.