Reseliva Booking Engine & Channel Manager

Daca vrei sa afli mai multe, trimite-ti porumbelul la noi, bate toaca decuseara, suna din corn, striga din deal-in-deala, plange din bucium sau baga destele in aparat si formeaza 0745.025.025

Istorie

LaCetate Stefanestii Argesului

Istorie

Si avem o cetate la Stefanestii Argesului.
Una este, mestesugita de doi frati, necarciumari, dar cu dorul muncii si al pamantului.
Si facura ei trei incaperi mari intru petrecerea calatorilor si a mesenilor.
Una mai mica si vesela, ghidusa si calda, unde vin menestreli din toata partile si natiile, de canta de la lasarea intunericului si pana cand oboseala ii ia.

Alte doua mai mari, unde numai povesti se pot scrie.
Cu lampadare de clestar, mese lungi si rotunde, scaune impielate, carpeta rosie la intrare, aer proaspta vara, caldura din belsug iarna, mese bogate si bucate alese, gatite de slugi renumite si aduse de paji luminati, bine alesi. Aici vin cavaleri si domnite de se petrec cu meseni cautati si alesi de ei si de parinti si bunici, tineri si varstnici de-o potriva, sa se simta toti ca regii…LaCetate.

Asadar, de vrei sa ai o adunare marunta, de numai nouazeci de pretini, te invit sa te bucuri de sala cea mica, aranjata cu mese acoperite cu panzeturi, cu pocale de clester si tacamuri luminate, unde se canta muzici alese.

Daca sunteti mai multi, va asteptam in Salonul Regal, la o ospetie aleasa, unde sa petreci alaturi de rubedenii, neamuri, sau normale legaturi-nunti, botezuri sau inmormantari, cele firesti sau nefiresti, cu Domnul.

Tot aici se bucura si cardasii diferitelor bresle, la diferite ocazii minunate (sfarsit de an sau altele), cand breasla lor pune gologanul ca sa-i rasplateasca pentru ce-au muncit pe tot anu’.

Dupa paranghelie, de te simti oboist sau ametit de bunataturile infulecate, du-te sus in pod si hodine-te in cele saispe odai si iatacuri, calde si curate, pentru tine, domnita ta sau tovarasul tau.

Tot d’aia, iti poti lasa caleasca cu cai, in loc sigur pazita de strajerul Cetatii la loc de fereala, departe de ochii lumii.

Daca vrei sa afli mai multe, trimite-ti porumbelul la noi, bate toaca decuseara, suna din corn, striga din deal-in-deala, plange din bucium sau baga destele in aparat si formeaza 0745.025.025

Saloane evenimente

Spatii de cazare

Restaurant